Verkkoviestinnän ilmiöt ja tekstilaijt -työpaja Maunula-talolla

0
181

Ti 26.11. klo 17.30 – 20.00 tutustutaan verkon ilmiöihin ja niiden vaikutukseen verkkotekstiin, sen rakenteeseen ja otsikointiin. Paikkana on Maunula-talon luokka 2, 3. krs (os. Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki). Opettajan on Leena Vänni. Työpaja on maksuton eikä siihen ilmoittauduta etukäteen, eli siihen on vapaa pääsy työpajan alussa.

Työpajassa saadaan uusia ajatuksia tekstin toimivuuteen verkossa julkaistuna sekä tämän hetken verkkoilmiöihin ja tekstilajeihin. Illan aikana pohditaan, mitä verkko ilmiöineen tekee journalismille sekä mitä pitää huomioida tekstin rakenteessa, otsikoinnissa ja tekstilajeissa, kun julkaistaan tekstiä verkossa. Kurssi sopii sekä verkkoviestinnästä kiinnostuneille että kokeneille kirjoittajille.

Illan aikana teemme lyhyitä harjoituksia otsikointiin ja tekstin rakenteeseen liittyen. Voit ottaa mukaan muokattavaksi omia tekstejäsi tai aiheitasi tai harjoitella opettajan antamalla materiaalilla.

Kulutusillassa voit käyttää omaa kannettavaa tietokonetta, opiston konetta tai muistiinpanovälineitä.

Kun työpaja on alkanut, pääsee mukaan, jos tilaa on. Työpajassa työskennellään etenevästi eli myöhemmin tulleet pääsevät mukaan siitä kohdasta alkaen, jossa ollaan menossa.