Elinkeinot ja kilpailukyky yleiskaavaseminaarin aiheena ma 4.3.

0
161

Keskustelu Helsingin tulevaisuudesta ja uudesta yleiskaavasta jatkuu info- ja näyttelytila Laiturilla (Narinkka 2). Ma 4.3 klo 18-20 keskustelun teemoja ovat elinkeinot ja kilpailukyky. Aihetta lähestytään sekä pienten että suurempien yritysten näkökulmasta. Lisäksi pohditaan myös Helsingin edellytyksiä pärjätä kaupunkien välisessä kilpailussa.

Kevään viimeisten yleiskaavaseminaarien teemoja ovat energia ja ilmastonmuutos 18.3. sekä kauppa ja palvelut 22.4.

Seminaarien sarja huipentuu kaupunkisuunnittelumessuihin 8.–13.4. Messujen aikaan Laiturilla on yleiskaavaan liittyviä näyttelyitä, esityksiä ja keskusteluita.

Kaikki tilaisuudet ovat avoimia, ja ne järjestetään info- ja näyttelytila Laiturilla vanhalla linja-autoasemalla Kampissa (Narinkka 2). Tilaisuuksien ohjelmat on luettavissa ennen tilaisuuksia yleiskaavan verkkosivuilta: www.yleiskaava.fi. Sivustolla voi myös osallistua keskusteluun yleiskaavan teemoista sekä tilata yleiskaavan uutiskirjeen.

Yleiskaava on pitkän aikavälin maankäytön suunnitelma, jolla ohjataan kaupungin yhdyskuntarakenteen kehittämistä, se vaikuttaa siihen, millainen Helsinki on vuosikymmenten kuluttua. Uusi yleiskaava valmistellaan siten, että kaupunginvaltuusto voi tehdä siitä päätöksen vuonna 2016.

Lisätietoa:
vuorovaikutussuunnittelija Juha-Pekka Turunen, kaupunkisuunnitteluvirasto,
p. 09 310 37403

Seuraava yleiskaavaseminaari:
Elinkeinot ja kilpailukyky 4.3.2013, klo 18–20
Info- ja näyttelytila Laituri, Narinkka 2
www.laituri.hel.fi
www.yleiskaava.fi

Kevään muut yleiskaavaseminaarit:
18.3.2013 Energia ja ilmastonmuutos
22.4.2013 Kauppa ja palvelut