Vuoden 2014 naapuruusteko palkitaan 500 eurolla – ehdotusaikaa 11.5. saakka

0
134

Suomen Pakolaisapu myöntää ensimmäistä kertaa Vuoden naapuruusteko -palkinnon, jonka tavoitteena on antaa tunnustusta naapuruussovun edelläkävijöille ja tukea innovatiivista konfliktinratkaisua monimuotoisilla asuinalueilla ympäri Suomen. Vuoden naapuruusteko -palkinto myönnetään taholle, joka on edistänyt aktiivisesti ristiriitojen ja erimielisyyksien rauhanomaista ratkaisua syventäen kohtaamista ja vuorovaikutusta naapuruston asukkaiden välillä.

Vuoden naapuruusteko -palkinnon suuruus on 500 euroa. Ehdotusten tekeminen on kaikille avointa, ehdolle voivat asettua Suomessa toimivat yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset.

Perustellut ehdotukset palkinnon saajaksi on toimitettava sunnuntaihin 11.5.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen miriam.attias[at]pakolaisapu.fi tai Suomen Pakolaisapuun (osoitteeseen Miriam Attias, Suomen Pakolaisapu, Kaikukatu 3, 00530 Helsinki). Ehdotuksia otetaan vastaan myös Suomen Pakolaisavun Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/pakolaisapu ja Twitterissä: twiittaa #naapuruusteko käyttäjälle @Pakolaisapu.

Vuoden naapuruusteko 2014 -palkinnon voittaja julkistetaan pe 23.5.2014 Euroopan naapuripäivänä rikoksentorjuntaneuvoston Naapuriapu-työryhmän loppuraportin julkistamistilaisuudessa, joka pidetään Helsingissä POP UP ILO:ssa klo 14.00.

Lisätietoja: Kotilon hankejohtaja Miriam Attias, p. 040 561 83 76, miriam.attias[at]pakolaisapu.fi.

KOTILO edistää turvallisuutta ja viihtyvyyttä monimuotoisilla asuinalueilla. Suomen Pakolaisapu tukee pakolaisia ja maahanmuuttajia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä.

Rikoksentorjuntaneuvoston perustama Naapuriapu -työryhmä pyrkii lisäämään sisäisen turvallisuuden ohjelman mukaan asukkaiden osallisuutta ja vaikutusta oman alueensa turvallisuuteen.

Katso uutinen Vuoden 2014 naapuruusteosta kokonaisuudessaan ja lisätietoa kilpailun säännöistä Suomen Pakolaisavun sivuilta oheisesta linkistä.