We Love Pihlis -kaupunginosafestari Pihlajamäessä la 14.9.

0
110

Pihlajamäessä järjestään lauantaina 14.9. uudentyyppinen, koko kaupunginosaan levittäytyvä We Love Pihlis -festivaali.

Pihlajamäen tapahtuman takana olevat asukasaktiivit haluavat tapahtumalla tuoda uutta kaupunkikulttuuria lähiöön ja kannustaa asukkaita nauttimaan vapaa-aikana omista kotikulmistaan.

Pihlajamäen festivaalipäivään kuuluu muun muassa:
– hiphop- ja diskotanssipajoja kello 12-15,
– luomu- ja lähiruoan Maatilatori kello 11-15,
– graffitipaja klo 11-18,
– kaupunkisuunnistusta kello 13-17,
– partiopäivä kello 10-18,
– arkkitehtuurikävely kello 13-15 ja
– käsityömyyjäiset ja neulegraffipaja kello 11-15.

Pihlis Unpluggedissa kello 15-18 soi Little Willie Mehdon ja Ykä Putkisen blues ja soitto jatkuu katusoittona. Lisäksi on lyhytelokuvia, kirpputoreja, dj, kirjastofillari, yhteislaulua, pop-up kahviloita, fillarinkorjauspaja, puistokummeja, kierrätyspöytiä, jalkapalloa ja korupajoja. Kaikki tapahtumat materiaaleineen ovat maksuttomia. Samana päivänä Pihlajamäen ostoskeskus juhlii 50-vuotissynttäreitään ja yrittäjillä on tarjouksia, tempauksia ja ohjelmaa.

Päivän ideana on, että jokainen tapahtumajärjestäjä vastaa omasta osuudestaan, ja ohjelma kootaan yhteen We Love Pihlis -festivaaliksi. Päivän tapahtumia tuottavat sekä yksittäiset asukkaat että paikalliset yhdistykset, yritykset ja viranomaiset.

Ohjelma elää ja kasvaa tapahtumapäivään asti, ja siihen voi tutustua Pihlajamäen kotisivuilla osoitteessa http://pihlajamaki.info  ja tapahtuman FB-sivuilla https://www.facebook.com/events/541572305906947 

Tervetuloa mukaan!