Yleiskaavaseminaarissa ma 22.4. pohditaan: Missä ovat kauppa, koulu ja kirjasto vuonna 2050?

0
222

Kevään viimeinen ksv:n yleiskaavaseminaari järjestetään Laiturilla maanantaina 22.4. klo 18 – 20. Seminaari pureutuu kaupan ja palveluiden tulevaisuuteen. Missä ovat kauppa, koulu ja kirjasto vuonna 2050? Seminaarin tarkempi ohjelma löytyy oheisesta linkistä:
http://www.yleiskaava.fi/2013/missa-on-kauppa-koulu-ja-kirjasto-vuonna-2050/ Seminaarissa kuullaan mm. mitä asioita yleiskaavassa pohditaan kaupan ja palveluiden näkökulmasta, miten kaupan suuryksiköiden sijaintia ohjataan ja millainen on tulevaisuuden kauppa.  Seminaarissa katsastetaan myös Helsingin palveluverkon nykytilanne ja muutospaineet.

Seminaari on avoin kaikille, ja se järjestetään info- ja näyttelytila Laiturilla vanhalla linja-autoasemalla Kampissa, Narinkka 2. Tilaisuuden ohjelma on luettavissa yleiskaavan verkkosivuilta osoitteesta www.yleiskaava.fi. Sivustolla voi myös osallistua keskusteluun yleiskaavan teemoista ja tilata yleiskaavan uutiskirjeen.

Yleiskaava on pitkän aikavälin maankäytön suunnitelma, jolla ohjataan kaupungin yhdyskuntarakenteen kehittämistä. Se vaikuttaa siihen, millainen Helsinki on vuosikymmenten kuluttua. Uusi yleiskaava valmistellaan siten, että kaupunginvaltuusto voi tehdä siitä päätöksen vuonna 2016.

Lisätietoa:
vuorovaikutussuunnittelija Maija Mattila, kaupunkisuunnitteluvirasto, p. 09 310 37435

Info- ja näyttelytila Laituri, Narinkka 2  laituri.hel.fi
www.yleiskaava.fi