Jäsenet

0
507

Yhdistyksen toiminnan perustan muodostavat sen aktiiviset jäsenet. Jokainen Etelä-Haagan ja Kivihaan asukas on tervetullut kaupunginosayhdistyksen jäseneksi.

Yhdistyksen varsinaisina jäseninä voivat henkilöjäsenten lisäksi olla paikalliset yhdistykset. Asunto-osakeyhtiöt ja Etelä-Haagan alueella toimivat yritykset voivat olla Pro Haagan kannatusjäseniä.

Pro Haagan talous perustuu jäsenmaksutuloihin. Yhdistys ei saa taloudellisia avustuksia miltään taholta. Jokainen maksettu jäsenmaksu turvaa kaupunginosayhdistyksen toiminnan jatkuvuuden.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu henkilöjäseniltä on 15 euroa ja yhteisöjäseniltä 30 euroa. Asunto-osakeyhtiöiden jäsenmaksu on 30 euroa ja yrityksien 10-30 euroa yrityksen henkilöstömäärästä riippuen.

Jäseneksi liittyminen

Henkilöjäseneksi voit ilmoittautua maksamalla 15 euron vuosittaisen jäsenmaksun yhdistyksen tilille Nordea IBAN FI83 1303 3000 101408. Merkitse maksun tiedonanto-osaan yhteystietosi, jotta voimme lähettää jäsenkirjeen oikeaan osoitteeseen.

Yhdistykset, taloyhtiöt ja paikalliset yritykset voivat vastaavasti ilmoittautua kaupunginosayhdistyksen jäseniksi maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille.

Jäseneksi liittymiseen koskevissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai rahastonhoitajaan.