Kotiseutu talkoilla kuntoon

0
308

Etelä-Haagan perinteiset ympäristönsiivoustalkoot pidetään tänä vuonna keskiviikkona 3.5. klo 17.00-19.00. Kokoontumispaikkana on Huopalahden kirkonmäki, josta talkoolaiset saavat roskapihtejä ja roskasäkkejä. Omat hanskat mukaan. Osallistujille tarjolla mehua ja kahvia!

Helsingin kaupungin rakennusvirasto järjestää joka vuosi helsinkiläisille mahdollisuuden huolehtia oman alueensa siisteydestä tarjoamalla siivousvälineitä sekä kuljettamalla kerätyt roskat pois.

Tänä vuonna teemana on Hyvä kasvaa kaupungissa (Det goda växer i staden). Talkoiden tavoitteena on siivota yleisiä, kaikille yhteisiä alueita. Työskennellessä on hyvä muistaa, että roskien seasta voi löytyä vahinkoa ja vaaraa aiheuttavia teräviä esineitä, joten käsineiden ja roskapihtien käyttö on suositeltavaa.