Turvallisuusfoorumi

0
218

Etelä-Haagassa ja Kivihaassa toimiva aluefoorumi järjestää

TURVALLISUUSFOORUMIN 15.10. KLO 18.00-20.00

Foorumi kokoontuu Haagan VPK:n talolla, Kylänevankuja 5.

Kyselyn vastaukset analysoinut turvallisuusasiantuntija Mikko Virkamäki kertoo kyselyn tuloksista. Foorumissa keskustellaan alueemme turvallisuudesta ja miten turvallisuudentunnetta voidaan lisätä alueen asukkaiden keskuudessa.

Kaikki haagalaiset ovat tervetulleita!

Kahvia ja teetä tarjolla.

Keväällä 2007 on alueella tehty turvallisuuskysely, joka jaettiin satunnaisotannalla haagalaisiin kotitalouksiin.  Kysely on tehty jo muutamana vuotena, joten tuloksia vertaamalla pystytään havannoimaan kehityssuuntaa.

Kyselyllä pyritään selvittämään haagalaisten turvallisuuden tunnetta. Vastauksista näkyy myös kokevatko haagalaiset liikkumisen alueella turvalliseksi myös illan myöhäisinä tunteina sekä mitä paikkoja pidetään turvattomina tai pelottavina.