Ystävätoiminnan Peruskurssi

0
316

Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Tietoa vapaaehtoistyöstä ja valmiuksia toimia vapaaehtoisena antaa Ystävätoiminnan Peruskurssi. Kurssi järjestetään kahtena lauantaina 21. ja 28.3. 09 klo 9-16 Munkkiniemen palvelukeskuksessa, Laajalahdentie 30. Kurssi on suunnattu Länsi-Helsingissä asuville.Kurssi toteutetaan yhteistyössä SPR:n ja Helsingin ja Uudenmaan näkövammaiset ry:n ja sosiaaliviraston kesken, joista kaikista kouluttajat. Kurssilla kuullaan myös jo vapaaehtoistyötä tekevien ääntä.

Ystävätoiminnan Peruskurssilla käsitellään vpaaehtoistyön periaatteita ja motiiveja sekä sitä mitä vapaaehtoistyö on käytännössä. Se antaa valmiuksia mm. toimia vapaaehtoisena niin kotoan asuville kuin laitoksessa oleville vanhuksille ja näkövammaisille. Kurssi on maksuton ja siitä saa todistuksen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset sosiaaliviraston läntiselle vapaaehtoistyön koordinaattori Sinikka Salomaalle p. 09 310 46940 tai sinikka.salomaa@hel.fi