Pappilantien Pysäkki ry

0
570

Pappilantien Pysäkki ry on toiminut vuodesta 1995 Huopalahden

seurakunnan vapaa-ajan toimintapisteenä. Pysäkki on itsenäinen yhdistys jolla on vastuullinen hallitus, oma talous ja oma ohjelmansa, joka käytännössä on lähinnä senioreille suunnattua aktiivista virkistystoiminta.

Pysäkki on avoinna viikoittain maanantaista keskiviikkoon klo 12-14.30. Kaikki toiminta on vapaaehtoispohjaista. Maanantaisin on edullinen lounas, tiistaisin ja keskiviikkoisin järjestetään erilaista ohjelmaa. Joka toinen tiistai pitää seurakunnan työntekijä tilaisuuden itse valitsemastaan aiheesta.

Vuorotiistaisin ja keskiviikkoisin on ohjelmallisia hetkiä mitä moninaisimmista aiheista.

Pysäkki tekee myös retkiä näyttelyihin, museoihin, teattereihin jne. Kaikki ovat Pysäkille tervetulleita sekä omasta Etelä-Haagasta tai muualta.

 

Osoitteemme on Haagan pappilantie 2, 00320 Helsinki. p.2411 756.

Yhteyshenkilö Mikko Paloniemi, mikpalo3@welho.com, puh. 050-3066 931