Tervetuloa liikkumaan kivassa seurassa

0
359

Tarjoamme monipuolista liikuntaa lapsille ja aikuisille Länsi-Helsingin alueella edulliseen kausihintaan. Kunto ja Terveys ry:n jumppia on mm. tiistaisin Pohjois-Haagan ala-asteella ja perjantaisin Haagan peruskoulussa.

Kunto ja Terveys ry on professori Liisa Orkon vuonna 1958 perustama helsinkiläinen voimisteluseura. Kunto ja Terveys on Suomen Voimisteluliitto SVoLi ry:n jäsenseura.

Tule jumppaamaan edulliseen hintaan. Aikuisten 70 euron kausikortti oikeuttaa yhteen samaan jumppatuntiin viikossa ja 95 euron Anytime -kortilla voit osallistua kaikille jumppatunneille. Kertamaksu on 7 euroa / jumppatunti.

Voit maksaa myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Sporttipassilla.

Katso tuntitarjontamme netistä

http://personal.inet.fi/urheilu/kunto.terveys/

TERVETULOA LIIKKUMAAN!