Ympäristön siivoustalkoot

0
272

Kaikki Etelä-Haagan asukkaat kutsutaan mukaan siivoustalkoisiin keskiviikkona 18.5. klo 17.00-19.00. Rakennusviraston tarjoamia siivoustarvikkeita saa Huopalahden kirkonmäeltä. Jokainen voi itse valita siivouskohteen. 

 Takoiden päätteeksi Haagan seurakunta tarjoaa talkootarjoilut talkooväelle.

Hyvä kasvaa kaupungissa  –  Det goda växer i staden

Talkoissa on tarkoitus kerätä pois vain luontoon kuulumatonta eli roskia. Siivotessa tulee muistaa, että roskien seasta voi löytyä vahinkoa ja vaara aiheuttavia teräviä esineitä, kuten lasinsirpaleita ja käytettyjä huumeneuloja. Ne on kuitenkin saata pois luonnosta ennen kuin joku vahingoittaa itsensä niihin.

Helsingin kaupunki on järjestänyt siivoustalkoita jo 25 vuoden ajan ja Etelä-Haagassa on vuosittain pidetty talkoot lähes yhtä monta kertaa.