Pajuniityntie esittelyssä

0
286

Pajuniityntien kaavasuunnitelma on esillä Etelä-Haagan kirjastossa. Kaavasuunnitelmaa selventävät ja kysymyksiin vastaavat kaavoittaja ja vuorovaikutussuunnittelija maanantaina 20. toukokuuta kello 17-19.

Pajuniityntie 3-5:een, hotelli Haagan naapuriin suunnitellaan kahta asuinkerrostaloa. Uusiin taloihin tulee noin sata asuntoa. Nykyiset rakennukset on tarkoitus purkaa.

Kaupunkisuunnitteluviraston laatimaan suunnitelmaan voi tutustua 6.-24. toukokuuta. Suunnitelma on nähtävillä patsi Etelä-Haagan kirjastossa, Isonnevantie 16 B, myös kaupunkisuunnitteluvirastossa, Kansakoulukatu 3 ja kaupungintalon ilmoitustaululla, Pohjois-Esplanadi 11-13.

Sähköisesti Pajuniityntie 3-5:n tulevaisuuden suunnitelmiin pääsee tutustumaan osoitteessa www.hel.fi/ksv. Mielipiteet kaavasta on esitettävä toukokuun 24. päivään mennessä.