Haagan kotikaupunkipolut

0
1208

Haagan kotikaupunkipolut tarjoavat sinulle kaksi noin viiden kilometrin mittaista kävelyreittiä Haagassa. Ensimmäinen osuus kulkee iältään vanhemmassa ja aiemmin asutetussa Etelä-Haagassa sisältäen koukkauksen Kivihakaan. Kotikaupunkipolkuun valitut kohteet antavat tietoa ja avaavat näkymiä Haagan historiaan ja kehitykseen 1800-luvulta nykyajan muutoksiin asti. Toinen osuus iältään nuoremmassa
Pohjois-Haagassa sisältää kohteita 1900-luvun alusta alkaen. Voit seurata, miten erämaahan kasvoi ja muotoutui monipuolinen kaupunginosa liikenneyhteyksineen.

Rakennukset ja ihmiset, luonto ja kulttuuri, historia ja nykyaika yhdessä muodostavat kokonaisuuden: huvilayhdyskunnan, modernin esikaupungin, monien koulujen ja kansainvälisten yritysten toimipaikan, mutta ennen kaikkea luonnonläheisen asuinalueen. Voit valita kävelyretkien kohteet oman kiinnostuksesi, aiheiden, matkan pituuden tai liikkumismahdollisuuksiesi mukaan. Tarkkaavainen kulkija löytää aina jotain uutta omilta kotikulmiltaan.

Alla olevista linkeistä voit ladata itsellesi kartan sekä pdf-vihkon, joka sisältää tarkempaa tietoa kotikaupunkipoluista ja niiden kohteista.

Kiinnostavia ja iloisia kävelyretkiä!

 

Lataa kartta tästä

Lataa pdf-opas tästä