Joulumyyjäiset steinerkoululla su 1.12. klo 12-16

0
238

Joulumyyjäiset steinerkoululla su 1.12. klo 12-16 Osoite: Lehtikuusentie 6 (Laakso)

Askartelu- ja puuhapisteitä. Onnenpyörä ja ongintaa. Joulun tuoksuja, suolaisia ja makeita kauden herkkuja. Loistavia lahjaideoita: käsitöitä, leluja, joulukoristeita, leivonnaisia, kirjoja,… Tervetuloa Helsingin Rudolf Steiner -koulun perinteisiin joulumyyjäisiin lasten, isovanhempien, kummien ja ystävien kera!

Ohjelma:

* Klo 12-13 Hanna Jensen myy ja signeeraa kirjaansa ”940 päivää isäni muistina” (Tieto-Finlandia -ehdokas 2013).

* klo 12-16 Kari Hotakainen myy ja signeeraa uusinta kirjaansa ”Luonnon laki”.

* Klo 12-16 Malin Kivelä myy ja signeeraa sekä suomeksi että ruotsiksi ilmestyneitä kirjojaan: ”Annanstans” / ”Muualla” sekä ”Bröderna Pixon och TV:ns hemtrevliga sken” / ”Pixonin pojat ja TV:n kotoisa kajo”.

Myyjäisten yhteydessä, klo 13-14.30, järjestetään kaikille tulevien esikoululaisten ja ekaluokkalaisten vanhemmille avoin infotilaisuus. Tule tutustumaan steinerkouluun ja -pedagogiikkaan sekä opettajiin, vanhempiin ja oppilaisiin! Lapsille ohjattua ohjelmaa infon aikana. Ilmoittautuminen koulun aulassa klo 12.30 alkaen.

www.rudolfsteinerkoulu.fi