Punaisen Ristin LäksyHelppi

0
324

Punaisen Ristin Länsi-Helsingin osaston vapaaehtoiset järjestävät viikoittain maahanmuuttajataustaisille koululaisille LäksyHelppi-kerhoja.

Tiistaisin kerho kokoontuu klo 16.30-18 Ilkantie 16 B:ssä kerhotilassa ja perjantaisin klo 10-12 Kauppalantie 24:ssä (Kiinteistömaailman tilassa) kokoontuvat aikuisopiskelijat, keskiviikkoisin LäksyHelppi on klo 16.30 -18. Pikku-Huopalahden ala-asteella.

 

Kerhoihin voivat tuilla myös kantasuomalaiset ala-ja yläasteikäiset koululaiset tekemään läksyjä Punaisen Ristin vapaaehtoisten kanssa. Vanhemmatkin ovat tervetulleita tutustumaan kerhon toimintaan.

Mikäli haluat tulla toimintaan mukaan voit tulla sellaisena kuin olet, erityistaitoja ei tarvita. Meitä on monipuolinen joukko toiminnassa eläkeläisiä, opiskelijoita ja nuoria työssäkäyviä. Jokainen auttaa omien taitojensa mukaan. Ohjaajista on enenevässä määrin tarvetta .Kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan.

Toiminta on palkitsevaa – on ilo nähdä kun autettavat menestyvät koulussa ja opinnoissa!

Lisätietoja s-posti: kansainvalinenklubi@gmail.com