Tervetuloa Terhokerhoon!

0
266

Tervetuloa Haagan Terhokerhoon! Terhokerho kokoontuu ensimmäisen kerran la 17.1. klo 10 – 11.30 Riistavuoren palvelukeskuksessa, Isonnevantie 28, 00320 Helsinki.

Terhokerhossa ikäihmiset ja lapsiperheet kohtaavat toisensa. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, tarinoidaan, muistellaan ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Kaikille avoimessa kerhossa on aina paikalla kerhon vapaaehtoiset ohjaajat. Kerhoon voi tulla vain kerran tai olla mukana kaikissa, joka toinen lauantai järjestettävissä kerhotilaisuuksissa. Kerhossa on eri kerroilla erilainen teema, mutta joka kerta tehdään mukavia juttuja yhdessä.

Terhokerho kokoontuu tammi-helmikuussa seuraavasti:
17.1. Tarinat kahvi/tee/mehu tarjoilu
31.1. Piirtäminen, kuvat
14.2. Ystävyys, ystävät
28.2 Kalevala

Tulethan sinäkin tutustumaan Haagan Terhokerhoon!

Lue lisää: www.kokosuomileikkii.fi