Haagan markkinat taas 5.9.2015

0
353

Haaga eilen, tänään, huomenna – Haga i går, i dag, i framtiden

Haagan markkinat

lauantaina 5.9.2015 klo 10 – 13 Haagan torilla.

Haagan markkinat kokoaa tuttuun tapaan yhteen haagalaiset ja lähiympäristön asukkaat nauttimaan kauniista syyspäivästä, tapaamaan tuttuja sekä seuraamaan monipuolista ohjelmaa.

Markkinoiden teema on tänä vuonna Haaga eilen, tänään, huomenna – Haga i går, i dag, i framtiden. Viemme haagalaiset historian siivittäminä nykypäivän kautta tulevaan. Kerromme, miltä Haaga ennen näytti, mutta myös, mitä kaikkea täällä tänä päivänä tapahtuu. Luomme lisäksi katsauksen siihen, mitä tulevaisuuden Haaga voi olla, miten Helsingin nykyiset suunnitelmat muuttaisivat kaupunginosaamme.

Torilla tapaat Haagalaisia yrityksiä ja järjestöjä. Tarjolla on ruokaa, jumppaa ja mielenkiintoisia alustajia, mm. apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri on lupautunut kertomaan ajankohtaisia kaupunkikuulumisia.

Yhdistykset ja yritykset voivat ilmoittautua tapahtumaan sähköpostilla: siika@dlc.fi. Kerro ilmoittautuessasi, tarvitsetko pöydän (hinta on 20 euroa).

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan! Tapahtuman järjestää Pro Haaga – Pro Haga ry.