Lapset filosofoivat

0
318

Maailman filosofian päivänä 19.11. 6-8-vuotiaat lapset harjoittelevat ohjatusti ajattelutaitojaan Etelä-Haagan kirjastossa klo 18.30-20.

Filosofointi opettaa lasta muotoilemaan ajatuksiaan sanoiksi, ilmaisemaan näkemyksiään selkeämmin, perustelemaan, tarkentamaan sekä kuuntelemaan ja kyselemään. Kun lapsi kokee, että hänen mielipiteistään ollaan kiinnostuneita, varmuus ja itsetunto kasvavat. Samalla empatiataidot kehittyvät.

Filosofointi on paitsi kehittävää myös kivaa!

Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ilmoittaudu ennakkoon: else.turunen@helsinki.fi

Ohjaajina Else Turunen ja Kirsti Tanskanen. He opiskelevat filosofista praktiikkaa Kriittisessä korkeakoulussa. Vastuuvetäjä Else on VTM ja toimittaja, joka opiskelee tällä hetkellä filosofian ja elämänkatsomustiedon aineenopettajaksi.