Vapaaehtoisten koulutustilaisuus maanantaina 14.12.

0
340

Lämpimästi tervetuloa vapaaehtoisten koulutustilaisuuteen maanantaina 14.12. klo 18.00 alkaen Pitäjänmäen kirkon 2. kerroksen seurakuntasaliin, Turkismiehenkuja 4. Koulutamme vapaaehtoisia toimimaan Pitäjänmäen vastaanottokeskuksissa. Tarve turvapaikanhakijoiden parissa tehtävälle vapaaehtoistyölle on suuri, ja työ voi olla melkein mitä tahansa suomenkielen opetuksesta urheiluharrastuksiin ja vaatteiden lajitteluun. Tärkeintä on luoda keskusten asukkaille mahdollisuus mielekkäisiin aktiviteetteihin sekä antaa heille kosketus suomalaisiin ja suomalaiseen kulttuuriin. Ilmojen kylmetessä myös vaatekeräyksille ja vaatteiden lajittelulle on kova tarve. Tule kuulemaan lisää ja ideoimaan, millä tavalla juuri sinä voisit olla mukana. Kysymykset ja ilmoittautumiset koulutukseen diakoni Kristina Sandbergille: kristina.sandberg@evl.fi, p. 09 2340 5638. Tarjolla teetä/kahvia ja pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!