Mari E.A. Sydänmaanlakka, taidenäyttely

0
413

Ammattikuvataiteilija Mari E.A. Sydänmaanlakka – taidenäyttely ”Nähdään” Pohjois-Haagan kirastossa 3.4.2017-28.4.2017

Nähdään. Mitä näemme on omaa tuotostamme. Aika ja ympäristö muokkaavat meitä ja halujamme. Sisäinen, syntyperäinen geeniallas ja persoona tekevät sen ilman tajullista lupaamme. Kehojemme kaukaisessa ymmärryksessä. Sensuroimme oman maailmaamme. Dialogia ohjaa katsoja- katsojan tehtävä on nähdä ja kokea sisällään. Nähdään!

Kuvataiteilija Mari Sydänmaanlakan teoksia esillä Pohjois-Haagan kirjastossa huhtikuun ajan. Teokset käsittelevät kokemusten muodostumista ja kokijan havainnointia. Esillä on osa isompaa kolmiulotteista installaatiota ja kaksi sekatekatekniikalla toteutettua taulua.

Sydänmaanlakka on tutkii teostensa kautta kokemusten muodostumista ja niiden vaikutuksia. Mikro ja makrokosmoksessa jatkuvaa syntymää. Muutoksien oivallusta, vastaanottamista, pelkoa ja tehtyjä- koettuja tapahtumia. Miten näemme ja miten annamme katsottavaksi.

Välillä taiteilija kyllästyy pohtimaan ja oksentaa huumoria. Sitä on nähtävillä mutta ei ole hänen asiansa sanoa missä sitä on ja onko sitä, se on Sinun tehtäväsi.