Helsinki City Run Etelä-Haagassa

0
378

Tule kannustamaan juoksijoita 13.5. – Helsinki City Run Etelä- Haagan kulmille!

Suomen suurimman puolimaratonin, Helsinki City Runin reitti raapii Etelä- Haagan rajaa! Tule kannustamaan juoksijoita reitille lauantaina 13.5.2017 n. klo 15:30-19!

Reitti on uusiutunut tälle vuodelle. Juoksijat tulevat Keskuspuistoon Pohjois-Haagasta ja juoksevat pitkin Matkamiehen sekä nuijamiestentietä kohti Maunulaa. Reittikartta: http://www.hcr.fi/sites/default/files/hcr_2017_reitti_katutaso.pdf

Haaga-Helian Hotelli-, ravintola- ja matkailualan opiskeliyhdistys viihdyttää Haagassa. Luvassa on musiikkia ja rutkasti hyvää meininkiä! Tule kannustamaan upeita suorituksia ja nauttimaan keväästä koko perheen voimin! Rummut ja torvet mukaan!

Juoksijat tarvitsevat teitä!

Lisätietoa: www.hcr.fi