Anna palautetta Helsingin kaupungin avustustoiminnan kehittämiseksi 31.10. mennessä!

Kuvalähde: Flickr (cc)
Kuvalähde: Flickr (cc)

Kaupungin avustustoimintaa uudistetaan. Kaupungin avustustoiminnalle tulee yhdenmukaisemmat käytännöt muun muassa hakuun, hakijoiden neuvontaan, viestintään, avustusten käytön valvontaan ja raportointiin. Tällä kyselyllä kerätään palautetta ja tietoa kaupungin avustustoiminnan kehittämistarpeista. Kyselyn tuloksia hyödynnetään avustustoiminnan kehittämisessä. Kerrokantasi -kysely on auki 31.10. saakka.

Tässä kyselyssä ei kerätä palautetta kaupungin sähköisen hakujärjestelmän kehittämiseen liittyen, koska sitä sekä avustusten viestintäsivustoja ollaan parhaillaan uudistamassa. Uuteen sähköiseen hakujärjestelmään siirrytään vuoden 2023 aikana.

Helsingin kaupunki valmistelee parhaillaan järjestöyhteistyön ja kaupungin avustustoiminnan kaupunkiyhteistä mallia osana sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusta Helsingissä. Uuden järjestöyhteistyön mallin tavoitteena on tiivistää järjestöyhteistyötä luomalla jatkuvan ja säännöllisen yhteistyön ja sen kehittämisen rakenne vuorovaikutukseen kaupungin ja järjestöjen välillä. Kaupunki avustaa erilaisia helsinkiläisiä järjestöjä, yhteisöjä ja asukasryhmiä vuosittain yhteensä noin 70 miljoonalla eurolla.

Lisätietoja kaupungin myöntämistä avustuksista ja niiden hakemisesta.