Avoin haku ja tukea tarjolla ”Kaamos”-tapahtumaan – ehdota 4.10. saakka!

Valoinstallaatio
valoinstallaatio

Helsingin kaupunki on avannut avoimen haun ”Kaamos”-tapahtumakokonaisuuteen!! Mukaan valitut saavat taloudellisen sekä tuotannollisen tuen joka on teoksesta/tapahtumasta ja sisällöstä riippuen 200–3000 euroa. Ehdotukset tulee toimittaa 4.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Tapahtuma-aika on 20.–29.11.2020. Yllätysten, valon ja lämmön toteuttajiksi haetaan avoimella haulla helsinkiläisiä kulttuurin, taiteen ja liikunnan toimijoita. Sisältöideoita voi antaa laajalla skaalalla – lyhyestä runonlausunnasta tai tanssisoolosta jopa päiviä kestävään tilataideteokseen. Tapahtumat tulee suunnitella Kannelmäen Sitratorille, Malmitalon etupihalle, kulttuurikeskus Stoan pihalle tai keskusta-alueelle. Oheisena linkki kaupungin uutiseen aiheesta.

Valintakriteereitä ovat mm: paikallisylpeyttä lisäävä, teemaan istuva, vastuullinen, helposti saavutettava sekä teknisesti ja ajallisesti helposti ulkotilassa toteutettava. Toiveena on, että teokset olisivat mahdollisuuksien mukaan koettavissa vuorokauden eri aikoina. Kaamos haluaa tuoda yllätyksiä arkiseen aikaan ja paikkaan; kohtaamisia, syitä pysähtyä tai lähteä ulos!
Kaupunki pidättää itsellään oikeuden päättää soveltuvat teokset sekä paikat ja arvion haetun tuotantotuen määrästä. Päätöksistä ilmoitetaan valituille henkilökohtaisesti viikolla 42.