CADDIES-projekti järjesti päättäjäiset kohdealueilleen

caddies_kohdealue_paattajaiset_023_uutinen.jpg
caddies_kohdealue_paattajaiset_023_uutinen.jpg

Helkan vuoden 2011 lopussa päättyvä CADDIES-projekti halusi kiittää kohdealueidensa aktiivisia asukkaita ja toimijoita järjestämällä heille projektin päättäjäistilaisuuden torstai-iltana 17.11. Helkan toimistolla.

Illan aikana käytiin läpi projektin lopputuotoksena syntynyttä käsikirjaa ja keskusteltiin tuloksista. Lisäksi suunnattiin katse tulevaisuuteen kartoittamalla kohdealueilla käynnissä olevia aktiviteetteja ja pohtimalla paikallisyhteistyön hyviä puolia ja haasteita. Osallistujat saivat illan aikana nauttia pikkujouluhenkisistä herkkutarjoiluista. Tunnelmaltaan ilta oli hieman haikea, mutta erittäin mukava ja lämminhenkinen.

CADDIES-kohdealuiden (Kannelmäen, Pohjois-Haagan ja Arabianranta-Toukola-Vanhakaupungin) toimijoiden panos kaupunginosissa on mahdollistanut Helkalle monipuolisen kokemusvaraston, josta on saatu ammentaa oppeja CADDIES-käsikirjaankin. Katso englanninkielinen versio käsikirjasta täältä. Käsikirjan suomenkielinen versio sekä konkreettisemmin projektin aikana käytettyjä menetelmiä esittelevä työkalupakki valmistuvat alkuvuodesta 2012, infoamme niiden ilmestymisestä kotisivuillamme.

caddies_kohdealue_paattajaiset_001_uutinen.jpgLämmin kiitos kaikille osallistuneille sekä myös kaikille niille, jotka eivät tällä kertaa päässeet mukaan. Helka on monia ajatuksia ja kokemuksia rikkaampi kanssanne viettämiemme CADDIES-vuosien ansiosta. Kiitos teille, että olette olleet tekemässä tämän mahdolliseksi!

Lisätietoa CADDIES-projektista ja sen tuotoksista: Helkan viestintävastaava Päivi Savolainen, puh: 09 641 045, sp. paivi.savolainen[at]helka.net