Digitaalinen osallistaminen yhdistyksen kehittäjänä -verkkokurssi 17.3. ja 22.3.

Kuvituskuva: pexels.com
Digitaalinen osallistaminen (lähde: pexels.com)

Lähde mukaan kahden illan verkkokoulutukseen, jossa opit miten osallistamalla voi löytää uutta intoa ja uusia ideoita yhdistystoimintaan! Koulutuksen ajankohta: to 17.3.  ja ke 22.3. – molempina iltoina klo 17-18.30 (puolitoista tuntia per ilta). Osallisuuden tunne ja oman äänen kuuluviin saaminen lisäävät sitoutumista toimintaan. Yhdistyksen perinteisiä toimintatapoja on helppo monipuolistaa hyödyntämällä ilmaisia verkkosovelluksia jäsenistön osallistamiseen – kasvokkain tai verkossa. 

Verkkokoulutuksen tarkoituksena on yhdessä etsiä osallistamisen paikkoja ja tapoja yhdistyksissä sekä tarjota ideoita jäsenistön osallistamiseen eri tarkoituksiin soveltuvien helppojen ja peruskäytössä ilmaisten verkkosovellusten avulla. Tavoitteena on samalla poistaa henkisiä lukkoja erilaisten sovellusten käytön aloittamiseksi yhdistyksen arjessa ja kokouksissa.  

Sovellusten esittelyn ja käytännön harjoittelun lomassa koulutuksessa pohditaan, miten kukin sovellus soveltuu osallistamiseen sekä ideoidaan yhdessä niiden käyttömahdollisuuksia yhteisön tai yhdistyksen toiminnassa. Kouluttajana toimii Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Pekka Kinnunen.

Koulutus toteutetaan ilmaista Jitsi-verkkoneuvotteluohjelmaa käyttäen. Linkki verkkokoulutukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen koulutusta. Linja avautuu koulutuspäivinä noin klo 16.40. Mukaan kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen varsinaista koulutusta.

Osallistumismaksu 20 €. Koulutukseen tulee ilmoittautua ja osallistumismaksu suorittaa 15.3. mennessä oheisen sähköisen lomakkeen kautta.

Lisätiedot: pekka.kinnunen[at]kansalaisfoorumi.fi