Vuoden kaupunginosa- ja Vuoden kotiseututekokilpailut

Suomen Kotiseutuliitto valitsee jälleen vuonna 2014 Vuoden kaupunginosan ja Vuoden kotiseututeon. Vuoden kaupunginosa -palkinnolla Suomen Kotiseutuliitto haluaa korostaa, että kaupunginosien aktiivisuudella ja kansalaistoiminnalla on merkitystä viihtyvyyden ja turvallisuuden rakentamisessa. Katso valintakriteerejä ja aiemmin palkittuja kaupunginosia Kotiseutuliiton sivuilta oheisesta linkistä.

Vuoden kotiseututeon valinnalla Kotiseutuliiton tavoitteena on edistää hyvin toteutettua kotiseututyötä, katso valintakriteerejä ja aiemmin palkittuja kotiseututekoja Kotiseutuliiton sivuilta oheisesta linkistä.

Kaikki Kotiseutuliiton jäsenet voivat jättää ehdotuksia Vuoden kaupunginosasta ja kotiseututeosta Kotiseutuliiton toimistoon 30.4.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: toimisto[at]kotiseutuliitto.fi tai postitse: Suomen Kotiseutuliitto, Kalevankatu 13 A, 00100 Helsinki

Vuoden kaupunginosa ja kotiseututeko julkistetaan Valtakunnallisilla kotiseutupäivillä elokuussa 2014 Hämeenlinnassa, Kotiseutuliiton hallituksen asettamat palkintaraadit suorittavat valinnat.