Ensiaskeleet verkkokokouksen tai -koulutuksen järjestämiseen -webinaari 16.9.

etakokouksessa
etakokouksessa

Kiinnostaako kokousten tai koulutusten toteuttaminen verkon välityksellä, mutta rohkeus verkkotyökalujen käyttämiseen puuttuu? Onko yhdistyksen kevätkokous vielä pitämättä, kun etäkokoustaminen tuntuu haastavalta..? Kansalaisfoorumin maksuttomassa webinaarissa opetellaan hallinnoimaan verkkopalaveria (tai -koulutusta) etänä sekä harjoitellaan hyviksi koettujen ilmaisten sovellusten käyttämistä. Webinaari on maksuton!

Webinaarin ajankohta: 16.9. klo 17:00 – 18:30. Osallistujamäärä: enintään 30. Muista ilmoittautua viimeistään 15.9. mennessä oheisen koulutussivun
alalaidasta!
Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Webinaari on tarkoitettu yhdistysten vastuuhenkilöille tai kouluttajille, joilla on kiinnostusta aloittaa verkkokokousten tai -koulutusten järjestäminen. Koulutuksessa tutustutaan helppoihin ilmaisiin sovelluksiin.

Webinaarin sisältö:
Jitsi-verkkoneuvotteluohjelman perusominaisuudet ja palaverin isännöinnin perusperiaatteet.
Google Driven sovellukset; asiakirjan ja diaesityksen luominen, hallinnointi ja jakaminen, kyselyn ja/tai ilmoittautumislomakkeen luominen ja jakaminen.
Käytettävissä olevan ajan puitteissa ja osallistujien mielenkiinnon mukaan opetellaan yhdessä Mentimeter-kyselyn, Padlet-seinän tai Kahoot-kyselyn luominen ja jakaminen sekä hallinnointi.

Webinaarin järjestää Kansalaisfoorumi ja kouluttajana toimii Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Pekka Kinnunen. Linja avautuu 16.9. noin klo 16.40. Mukaan kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen varsinaista webinaaria. Lisätiedot: pekka.kinnunen[at]kansalaisfoorumi.fi.