Ensiaskeleet verkkokokouksen tai -koulutuksen järjestämiseen -webinaari to 8.10.

etakokouksessa
etakokouksessa

Kiinnostaako kokousten tai koulutusten toteuttaminen verkon välityksellä, mutta rohkeus verkkotyökalujen käyttämiseen puuttuu? Onko yhdistyksen kevätkokous vielä pitämättä, kun etäkokoustaminen tuntuu haastavalta..? Kansalaisfoorumin maksuttomassa webinaarissa opetellaan hallinnoimaan verkkopalaveria (tai -koulutusta) etänä sekä harjoitellaan hyviksi koettujen ilmaisten sovellusten käyttämistä. Webinaari on maksuton!

Webinaarin ajankohta: to 8.10. klo 17:00 – 18:30. Osallistujamäärä: enintään 30. Muista ilmoittautua viimeistään 7.10. mennessä oheisen koulutussivun alalaidasta! Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Webinaari on tarkoitettu yhdistysten vastuuhenkilöille tai kouluttajille, joilla on kiinnostusta aloittaa verkkokokousten tai -koulutusten järjestäminen. Koulutuksessa tutustutaan helppoihin ilmaisiin sovelluksiin.

Webinaarin sisältö:
– Jitsi-verkkoneuvotteluohjelman perusominaisuudet ja palaverin isännöinnissä tarvittavat toiminnot
– AnswerGarden tiedon tai mielipiteiden keräämiseen
– Mentimeter mielipiteiden kartoittamiseen tai arvointiin
– EtherPad yhteiskirjoittamiseen
– OpaVote suljetun verkkoäänestyksen suorittamiseen
– SurveyMonkey kyselyn suorittamiseen tai palautteen keräämiseen
– Padlet yhteiseen ideointiin

Webinaarin järjestää Kansalaisfoorumi ja kouluttajana toimii Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Pekka Kinnunen. Linja avautuu 8.10. noin klo 16.40. Mukaan kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen varsinaista webinaaria. Lisätiedot: pekka.kinnunen[at]kansalaisfoorumi.fi.