Ensimmäinen Pohjois-Haaga päivä oli menestys

img_1247_uutinen.jpg
img_1247_uutinen.jpg

Lauantaina 21.5. vietetty ensimmäinen Pohjois-Haaga päivä oli menestys.

CADDIES-projektissa alkunsa saanut vapaaehtoinen asukastoimintaryhmä oli onnistunut loihtimaan päivän ratoksi runsaan ohjelman, josta löytyi nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Se houkutteli paikalle runsaasti osallistujia.

Itse tapahtumat oli levitetty ympäri Pohjois-Haagaa. Pohjois-Haagan leikkipuistossa lapsilla oli mahdollisuus ratsastaa ponilla ja nauttia Lions-klubin grilliherkuista. Ostarilla nautittiin tangon taiasta ja kirjastolla uppouduttiin kirjatorin aarteisiin. Thalian aukion taas olivat vallanneet kirppispöydät, metrilaku ja harmonikan kaihoisan kesäiset sävelet. Aukiolla pystyi myös osallistumaan arvontaan ja nauttimaan Pohjois-Haaga seuran nakkisoppaa. Urheilukentällä Pohjois-Haagan kotijoukkue POHU esitteli taitojaan ja Punainen risti mittasi verenpaineita Runar Schildin puistossa.

img_1192_uutinen.jpgKaikkien näiden ja monien muiden tapahtumien lisäksi Pohjois-Haagan kotikaupunkipolku vihittiin ensimmäisen kävelyn myötä virallisesti avatuksi. Seuran toimintaryhmän teettämä Pohjois-Haagaa esittelevä kävelyreitti löytyy oppaineen täältä.

Innostuneen vastaanoton vuoksi Pohjois-Haaga päivälle suunnitellaan jo jatkoa seuraavalle vuodelle. Yhteistyö alueen hyväksi jatkuu siis aktiivisena vuoden ympäri.