Helka kutsuu jäsenyhdistykset keskusteluiltoihin!

Helka järjestää syys- lokakuun aikana yhteensä 7 keskusteluiltaa jäsenyhdistyksilleen, 23.9. alkaen. Yhdistysten edustajat on kutsuttu suurpiireittäin Helkan toimistolle, jossa on tilaisuus käydä dialogia tärkeiksi koetuista aiheista sekä kuulla Helkan nykytoiminnasta jäsenetuineen. Iltojen aikana tarjotaan myös tietoa ja vinkkejä yhdistysten tarpeiden mukaan eri aihepiireistä.

Jäseniltojen päivämäärät suurpiireittäin: ti 23.9. (keskinen suurpiiri), ke 24.9. (eteläinen suurpiiri), to 2.10. (läntinen suurpiiri), ke 8.10. (pohjoinen suurpiiri), to 9.10. (kaakkoinen suurpiiri), ti 14.10. (itäinen suurpiiri) ja to 16.10. (koillinen suurpiiri). Tilaisuudet alkavat klo 18.00 ja kestävät noin kaksi tuntia. Tarjolla on kahvia/teetä ja pientä iltapalaa. Kutsut tilaisuuteen on lähetetty yhdistysten puheenjohtajille. Ilmoittautumiset viikkoa ennen oman suurpiirin jäseniltaa sähköpostitse paivi.savolainen@helka.net tai puhelimitse (09) 641 045 Helkan toimistoon. Jos yhdistys ei millään pääse osallistumaan oman suurpiirinsä kutsuiltaan, se voi osallistua jonkin toisen suurpiirin iltaan jos tilaa on (tiedustelut Helkan toimistolta).

Tietoa ja vinkkejä luvassa ainakin hallitustyöskentelyyn, jäsen- ja varainhankintaan, kaupunginosien kotisivujen rakentamiseen, alueellisen yhteistyön esimerkkeihin sekä kaupungin päätöksentekoprosessiin liittyen.