Helka mukana MENUmessuilla 4.11.08 Kampin palvelukeskuksessa

menumessut.jpg
menumessut.jpg

Helka osallistuu ensimmäisiin helsinkiläisen vapaaehtoistoiminnan yhteismessuihin omalla pöydällään. Messut järjestetään Kampin palvelukeskuksessa (Salomonkatu 21 B).

Maanantaina 3.11. klo 18-20 pidetään yleisölle tarkoitettu informatiivinen ja ohjelmallinen iltatilaisuus Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa.
Tiistaina 4.11. klo 17-20 on varsinainen messuilta, jolloin vapaaehtoistoimijat esittäytyvät pöytineen. Tapahtumassa yleisön on mahdollista tutustua yli 50 toimijan vapaaehtoistoiminnan tarjontaan.

Messujen ohjelmasta:

Kun taustalla soi Helsingin Juhlaorkesteri ja vapaaehtoismuusikot ja juontajina toimivat Lauri Karhuvaara ja Maria Veitola, voi olla varma, että tunnelma on leppoisa. Esillä on monipuolinen vapaaehtoisorganisaatioiden joukko: yli 50 tahoa! Kuule tutkija Anne-Birgitta Pessin (Yeung) ja vapaaehtoisten ajatuksia. Ota riski, ja innostu vapaaehtoistoiminnasta – Helsingin ensimmäisillä vapaaehtoistoiminnan messuilla 3.-4.11. Kampin palvelukeskuksessa, osoitteessa: Salomonkatu 21 B. Menusta löydät palkitsevia tehtäviä tunniksi, viikoksi, vuodeksi tai koko loppuelämäksi.

Tapahtuman suojelijana toimii Tasavallan Presidentti Tarja Halonen. Järjestäjinä Helsingin kaupunki, Kansalaisareena ja Punainen Risti.

Kaikki lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: www.kansalaisareena.fi/menumessut