Helkan kevätkokouskutsu ke 29.3.2023

Tuu mukaan!
Tuu mukaan!

Helkan jäsenyhdistykset kutsutaan sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 29.3.2023

Helkan hallitus kutsuu kaikki jäsenyhdistyksensä sääntömääräiseen kevätkokoukseen, keskiviikkona 29.3.2022.

Kokouspaikkana on viime syyskokouksesta tuttu Kulttuurikeskus Caisan auditorio (os. Kaikukatu 4 B). Auditoriossa on mahdollisuus istua väljästi.

Kahvitarjoilu käynnistyy klo 16.30 ja ohjelma klo 17.00 alkaen. HUOM! Kahvitarjoiluun varautumisen vuoksi osallistujien tulee ilmoittautua viimeistään pe 24.3.2023 mennessä osoitteella pirjo.tulikukka[ät]helka.net.

ILLAN OHJELMA:

klo 16.30 kahvitus (Caisan aulatilassa)
n. klo 17.00 siirtyminen auditorioon
klo 17.05 Tervetuloa, Helkan puheenjohtaja Matti Pyhtilä
n. klo 17.15 Helsingin kaupungin ilmastoyksikön päällikkö Kaisa-Reeta Koskinen alustaa teemasta ”Tavoitteena Hiilineutraali Helsinki ja hiilineutraalit kaupunginosat” / kysymyksiä ja keskustelua  
Viralliset kevätkokousasiat käsitellään klo 18.00 alkaen

Osa kokousasiakirjoista osa löytyy linkeistä alempaa ja osa lähetetään sähköpostitse. Toivotamme kaikki jäsenyhdistykset lämpimästi tervetulleiksi kevätkokoukseen – tulkaa tapaamaan vertaistoimijoita ja vaihtamaan kuulumisia kasvokkain!

Helkan kevätkokouksessa jokaisella Helkan jäsenyhdistyksellä on yksi ääni. Yhdistyksen valtuuttamalla kokousedustajalla (pj tai muu yhdistyksen valtuuttama henkilö) tulee olla valtakirja. Kevätkokouksessa käsitellään Helkan sääntöjen 9 §:n mukaiset asiat. Seuraavien linkkien kautta löytyvät kevätkokousasiakirjat: Kevätkokouksen esityslista ja Helkan toimintakertomus 2022.

Puheenjohtajille ja sihteereille lähetetään kokouspostin liitteinä: Helkan vuoden 2022 tulos, tase ja toiminnantarkastuskertomus sekä vuoden 2023 talousennuste, lisäksi lähetämme valtakirjapohjan.

Lämpimästi tervetuloa kevätkokoukseen!