Helkan päivän CADDIES-juhla Ravintolalaiva Wäiskissä

img_1528_uutinen.jpg
img_1528_uutinen.jpg

CADDIES-projektin kevätkauden päättäjäisiä juhlittiin Ravintolalaiva Wäiskissä Helkan päivänä 31.5.

Juhlan tarkoituksena oli kiittää CADDIES-projektissa mukana olleita aktiiveja heidän upeasta työstään projektin kohdealueilla.

Juhla käynnistyi rennolla rupattelulla ja ruokailulla, jonka yhteydessä Terhi Vilkman kertoi lyhyesti CADDIES:in kuulumiset ja kävi läpi illan ohjelman. Rupattelun ohessa kerrattiin myös CADDIES-projektin saavutuksia. Mikrofoni kiersi ympäri pöytää ja jokainen sai kertoa oman parhaimman CADDIES-kokemuksensa.

CADDIES-muisteloiden jälkeen oli vuorossa taikuri Lauri Tuhkasen esitys. Yleisö oli haltioissaan Laurin taitavista tempuista ja sulavasta lavakarismasta. Hienosta taikashow’sta huolimatta illan päätähtiä olivat CADDIES-projektin asukasaktiivit.

img_1493_uutinen.jpgTätä haluttiin korostaa kiitoskortein, joita oli jaettu kaksi kohti jokaista osallistujaa. Jokainen sai sitten itse päättää, ketä erityisesti halusi kiittää CADDIES-projektin hyväksi työskentelystä. Tähän päättyi illan virallinen osuus, joka ei kuitenkaan tarkoittanut juhlan loppumista. Illan päätteeksi saatiin vielä kuulla ja nähdä useita upeita juhlavieraiden spontaanisti pitämiä puheita ja esityksiä.