Helkan vertaisilta: FB-tapahtumien luominen ja hallinnoiminen ke 3.5.

Kuva: pexels.com -kuvapankki
Kuva: pexels.com -kuvapankki

Tervetuloa Helkan järjestämään vertaisiltaan ke 3.5. klo 17.00 – n. 19.00 Keskustakirjasto Oodin ryhmätilaan nro 7. Aiheena on Facebook-tapahtumien luominen ja hallinnointi. Ota mukaan oma läppäri tai tabletti, koska työpajassa on tarkoitus harjoitella asiaa käytännössä. Vertaisasiantuntijana illassa toimii Artova ry:n koordinaattori Milla Karkulahti.

Käymme yhdessä läpi Facebook-tapahtumien luomista ja hallinnointia (mm. Meta-työkalun käyttöä). Tarkoitus on tehdä illasta keskusteleva ja kokeileva. Millalla on paljon kokemusta Facebookin uusista toiminnallisuuksista ja hän kertoo niistä meille illan aluksi. Sen jälkeen voidaan ottaa kysymyksiä ja harjoitella aihetta käytännössä omilla koneilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki aiheesta kiinnostuneet Helkan jäsenyhdistysten aktiivit! HUOM. Koska ryhmätilaan mahtuu vain 16 henkeä, osallistuminen edellyttää ilmoittautumista: lähetä ilmoittautumisesi sähköpostilla toiminnanjohtaja Pirjo Tulikukalle os. pirjo.tulikukka[at]helka.net viimeistään 2.5. mennessä!