Helsinki-päivän 12.6. tapahtumiin haettavissa tuotantorahaa – pe 14.4. saakka!

hki paiva kuvituskuva

Helsinki-päivänä – ma 12.6. – maksuttomat tapahtumat valtaavat jälleen kadut ja kaupunginosat! Onko sinulla idea tapahtumasta, joka pitäisi toteuttaa Helsinki-päivänä? Ohjelmaan ovat tervetulleita maksuttomat tapahtumat eri puolilla Helsinkiä ja kaikkina vuorokaudenaikoina. Helsinki-päivän tapahtumien toteuttamiseen voi hakea tuotantorahaa pe 14.4. saakka! Sitä haetaan samalla sähköisellä lomakkeella, jolla oma tapahtuma ilmoitetaan mukaan Helsinki-päivään. Oman tapahtuman voi ilmoittaa mukaan ohjelmaan aina 17.5. asti. Ilmoita tapahtumasi Helsinki-päivään ja hae tuotantorahaa oheisen linkin kautta!

Tuotantorahaa voi hakea 100–4000 euroa tapahtumaa kohti. Tuotantorahaa voi kohdistaa tuotantokuluihin kuten infraan, materiaalikustannuksiin ja taiteilijapalkkioihin, mutta ei markkinointikuluihin. Tuotantorahan saajat ilmoitetaan 2.5. 

Tuotantorahan saajat päättää erilaisista helsinkiläisistä koostuva Helsinki-päivän raati. Valinnoissa huomioidaan Helsinki-päivän ohjelman kokonaisuus ja jakautuminen tasaisesti ympäri kaupunkia, vastuullisuus ja saavutettavuus, uudenlaiset tapahtumasisällöt ja erilaisten kävijäryhmien huomioiminen. Raati pidättää myös oikeuden määrittää myönnetyn tuotantorahan suuruus

Tutustu linkistä Helsinki-päivän tapahtumajärjestäjän ohjeisiin.