Helsinkiläinen kaupunginosatyö esillä keskisen Itämeren yhteistyökonferenssissa

Aktiiviset asukkaat Kannelmäestä, Pohjois-Haagasta ja Arabianrannasta kertoivat yhdessä norrköpingiläisten ja riikalaisten asukkaiden kanssa näkemyksiään siitä, miksi kaupunginosan toimintaan osallistuminen on heistä kiinnostavaa ja tärkeää. Katso tarinat oheiselta videolta!

Video esitettiin Central Baltic –ohjelman konferenssissa Tukholmassa tiistaina 15.9. Yleisönä oli n. 150 kiinnostunutta ihmistä Ruotsista, Suomesta, Virosta ja Latviasta.

Video liittyy kansainväliseen CADDIES-projektiin, jossa Helka ry toimii yhtenä projektikumppanina. Projektissa kehitetään paikallistasolle soveltuvia tapoja ja menetelmiä, joilla asukkaat ja paikalliset toimijat voivat yhteisvoimin kehittää omaa lähiympäristöään entistä paremmin. Lisätietoa projektista täältä.

Helkan lisäksi projektissa ovat mukana Norrköpingin kaupungin omistama kiinteistöyhtiö Hyresbostäder i Norrköping AB sekä Riian kaupungin asumisasioista vastaava yksikkö Rigas Majoklis. Tukholmassa järjestetty konferenssi oli osa Central Baltic -rahoitusohjelmaa, johon CADDIES-projektikin kuuluu.