Kannelmäen kasvot -keskustelusarja Kannelmäen asukkaista, Alice Martin 18.10. Kanneltalon kahvilassa

alice_martin.jpg
alice_martin.jpg

Uusi esitys- ja keskustelusarja Kannelmäen kasvot esittelee kannelmäkeläisiä tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Sarjan aloittaa kääntäjä Alice Martin, joka tavataan Kanneltalon aulan kahvilassa ma 18.10. klo 18.00 alkaen. Martin on suomalainen kääntäjä ja kustannustoimittaja, joka on suomentanut englanninkielistä kirjallisuutta, varsinkin lastenkirjallisuutta ja runoja. Erityisesti hänet tunnetaan Lewis Carrollin kahden klassikon, Alicen seikkailut Ihmemaassa ja Alice Peilintakamaassa uusista suomennoksista. Alice Martinia haastattelee Kimmo Rönkä. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

juhani_lokki.jpgKeskustelusarjan seuraavana haastateltavana on professori Juhani Lokki Kannelmäen kirjaston monitoimitilassa ke 17.11. klo 18.00 alkaen. Juhani Lokki on ylioppilastutkintolautakunnan puheenjohtaja, eläkkeellä oleva Luonnontieteellisen keskusmuseon johtaja ja lintukirjailija. Hän kertoo monipuolisesta työstään ja tuotannostaan lintu- ja luontokirjailijana. Juhani Lokki tuntee erinomaisen hyvin Kannelmäen seudun linnuston. Suuri yleisö tuntee häntä mm. Pohjolan ja Kotimaan luonto-oppaiden kirjoittajana sekä von Wrightin veljesten maalauksia luonnontieteilijän silmällä tarkastelevista teoksista. Juhani Lokkia haastattelee
Eeva-Liisa Ryhänen.

Keskustelusarja jatkuu joulukuussa. Sarjan järjestävät yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus/Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja Helka ry:n CADDIES-projekti.

Tiedätkö tai tunnetko mielenkiintoisen kannelmäkeläisen?
Ehdotuksia uusista kasvoista voi välittää:
Kimmo Röngälle (puh. 050 3397550/kimmo.ronka@movense.fi) sekä
Terhi Vilkmanille (puh. 044 0633390/ terhi.vilkman@helka.net)

Lisätietoa tapahtumasta: Kanneltalon tiedottaja Anne Euramaa
puh. (09) 3103 2411/anne.euramaa@hel.fi

Katso Kanneltalon tiedote keskustelusarjasta oheisesta linkistä.