Kannelmäki Sykkii -tapahtuma ke 28.4. Kanneltalolla – tule mukaan!

Kannelmäki Sykkii -tapahtuma kerää Kannelmäen asukkaat ja toimijat yhteen ideoimaan, innostumaan ja osallistumaan keskiviikkona 28.4.
klo 15-19 Kanneltalon aulaan. Tarjolla on monipuolista ohjelmaa kaikille kannelmäkeläisille. Ota myös varaslähtö vappuun Kanneltalon kahvila Voilássa, kahvila tarjoaa tapahtuman yhteydessä kahvin/siman ja munkin tarjoushintaan 2 euroa! Tilaisuus on maksuton, paikalle voi tulla vain piipahtamaan tai halutessaan jäädä seuraamaan tapahtumia pidemmäksikin aikaa. Tervetuloa mukaan Kannelmäen sykkeeseen!

Lisätietoa ohjelmasta:

Luvassa on mm. jazz-esitys pianolla, Kannelmäen voimistelijoiden taiji-aiheinen liikuntatuokio, rintanappipaja, paikallisten yhdistysten ajankohtaisia kuulumisia sekä Kannelmäen uusien kaupunginosasivujen ja kannelmäkeläisiltä kerättyjen paikallistapahtumaideoiden esittelyä. Lisäksi esillä on Operaatio Pulssin "Mä ja mun mesta – nuorena Länsi-Helsingissä" -kuvataidekilpailun satoa. Tilaisuudessa voi myös osallistua Kannelmäen slogan -kilpailuun ja saada keksimänsä sloganin hauskana rintanappina mukaansa. Slogan-kilpailussa jaossa on paikallisia palkintoja, kilpailun voittajalle on luvassa täytekakku!

Tilaisuuden yhteydessä myös Kannelmäki kiertää -tavaranvaihtopiste, jossa voi vaihtaa omia tarpeettomaksi käyneitä tavaroitaan toisilta vapautuneisiin aarteisiin. Vaihto tapahtuu ilman rahaa "tuo tullessasi, vie mennessäsi" -periaatteella, muistathan siis ottaa omat vaihtotavarasi mukaan tapahtumaan tullessasi!

Tilaisuuden järjestävät Helka ry:n CADDIES-projekti ja Operaatio Pulssi! yhdessä kannelmäkeläisten yhdistysten ja asukkaiden kanssa. Lisätietoa tapahtumasta: Helka ry:n projektityöntekijä Terhi Vilkman,
p. 09 641 045, terhi.vilkman@helka.net.