Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen ke 29.1. Kluuvikadun Fazerilla

Ihmiset haluavat osallistua yhä enemmän projektiluonteisiin vapaaehtoistehtäviin, vapaaehtoistyön organisoiminen ja johtaminen muuttuvat entistä haasteellisemmiksi. Tarvitaanko järjestöihin ammattimaisia vapaaehtoistyön organisoijia ja koordinaattoreita, jotta vapaaehtoisia saataisiin riittävästi? Löytyykö ratkaisu ToimintaSuomen ja Suurella sydämellä -kampanjan tapaisista nettisivustoista? Mikä on tilanne muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa?

Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen järjestetään ke 29.1.2014 klo 8.30–9.30 Kluuvikadun Fazerilla (aamiaistarjoilu alkaa jo klo 8.00). Aamiais-/osallistumismaksu on 12 euroa ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Paikalla kannattaa olla ajoissa ruuhkan välttämiseksi. 

Ilmoittaudu tapaamiseen 23.1. mennessä osoitteeseen info[at]kansalaisfoorumi.fi

Tervetuloa!

Aamiaistapaamisen keskustelun johdattaa vapaaehtoisjohtamisen valmentaja sekä fasilitaattori Lari Karreinen yrityksestä karreinen.org. Hän on valmentanut satoja vapaaehtoisia ja vapaaehtoistoiminnan ammattilaisia ja on yksi 10 askelta parempaan vapaaehtoistoimintaan -kirjan kirjoittajista. Karreinen pitää blogia www.karreinen.org vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä.

Katso uutinen kokonaisuudessaan Kansalaisfoorumin sivuilta oheisesta linkistä.