Kaupunginosayhdistysten käyntikorttien sähköistä hyödyntämistä harjoiteltiin 22.5.

Kaupunginosayhdistysten käyntikorttien sähköistä hyödyntämistä harjoiteltiin keskiviikkona 22.5. Vyyhti-projektin koulutuksessa Arabianrannan Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Koulutuksen järjestivät yhteisvoimin Helka ry ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Koulutus oli jatkoa Vyyhti-projektin Kaupunginosayhdistyksen saavutukset näkyväksi -koulutukselle (13.11). Tuolloin kartoitettiin yhdistysten vahvuuksia, taitoja ja saavutuksia A4-lomakepohjaan, jonka sisältöä voi käyttää eräänlaisena kaupunginosayhdistyksen käyntikorttina esim. jäsen- ja varainhankinnassa tai vaikkapa uusien asukkaiden ’tervetulopaketissa’.

Nyt koulutukseen osallistuneille tarjottiin jatkokoulutusta käyntikortin hyödyntämiseen, kun Helka ry:n Zsolt Szilagyi ohjeisti osallistujia käyntikorttiaineiston hyödyntämiseen kaupunginosasivuilla ja Metropolia Ammattikorkeakoulun Jussi Linkola kertoi vinkkejä aineiston hyödyntämiseen Facebookissa, katso Jussi Linkolan esitysmateriaali oheisesta linkistä.

Lisätietoa EU-rahoitteisesta Vyyhti-projektista voi katsoa Vyyhdin kotisivuilta http://vyyhti.metropolia.fi sekä tiedustella Vyyhdin Helka-osuuden projektikoordinaattori Päivi Savolaiselta:
p. 045 145 2596, sp. paivi.savolainen[at]helka.net.