Kaupunginosayhdistysten saavutuksia koottiin yhteen Vyyhti-illassa

kaupunginosayhdistyksen saavutukset nakyvaksi 009 uutinen

Vyyhti-projektin Kaupunginosayhdistyksen saavutukset näkyväksi –koulutuksessa ti 13.11. Helkan toimistolla kartoitettiin koulutukseen osallistuneiden yhdistysten vahvuuksia, taitoja ja saavutuksia.

Illan aikana kaupunginosayhdistykset kirjasivat kokemustaan ja osaamistaan muutaman kysymyksen kautta A4-lomakepohjaan, jonka sisältöä voi käyttää eräänlaisena kaupunginosayhdistyksen käyntikorttina esim. jäsen- ja varainhankinnassa tai vaikkapa uusien asukkaiden ’tervetulopaketissa’. Koulutus saa jatkoa keväällä, kun osallistuneille tarjotaan apua käyntikortin hyödyntämiseen sähköisessä muodossa.

Maksuttoman koulutuksen fasilitoi Helkan viestintä- ja projektivastaava Päivi Savolainen. Koulutukseen osallistui 18 henkilöä kymmenestä eri jäsenyhdistyksestä. Kiitämme kaikkia koulutusiltaan osallistuneita osallistuneita!

EU-rahoitteeseen Vyyhti-hankkeeseen voi tutustua ja tulevista koulutuksista saa tietoa osoitteessa http://vyyhti.metropolia.fi. Lisätietoa myös Vyyhdin Helka-osuuden projektikoordinaattori Päivi Savolaiselta: p. 09 641 045, sp. paivi.savolainen[at]helka.net.