Kaupunkitapahtuman tuottamisen koulutus

kaupunkitapahtuma kuvitus

kaupunkitapahtuma kuvitusKaupunkitapahtuman tuottaminen -koulutus järjestetään kahtena marraskuisena lauantaina, 11.11. ja 18.11. (klo 10-15). Koulutus toteutetaan yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Helka ry:n kanssa. Kouluttaja toimii Anna Suonsyrjä. Koulutukseen ilmoittautuminen alkaa 14.08.2017, klo 11.00Huomaa, että koulutus on erittäin kysytty ja avoin kaikille, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa! Mukaan mahtuu korkeintaan 14 henkilöä. Ilmoittautuminen tapahtuu työväenopiston Ilmonetin kautta, linkistä https://ilmonet.fi/#!code=H173495. Kurssin numerokoodi on H173495. Osallistumismaksu on 17,00 €. Koulutuspaikkana on Vuosaaren Vuotalon musiikkiluokka (os. Mosaiikkitori 2). Paikalle pääsee kätevästi esimerkiksi metrolla.

Koulutuksen kuvaus:

Käydään läpi kaupunkitapahtuman tuottamisen eri osa-alueita ja sitä, miten rakentaa oma tapahtuma. Keskustellaan kaupunkitilasta ja mietitään, kuinka siirtyä tapahtumaideoista toteutukseen. Tapahtuman tuottamista lähestytään paikallisesta näkökulmasta: ideoidaan uusia tapahtumia kaupunginosiin, naapurustoihin tai paikallisiin yhteisöihin. Käydään läpi jokaiselle tapahtumatuotannolle oleellisia asioita, mutta keskitytään etenkin kaupunkitapahtumien erityislaatuisuuteen.

Käsiteltäviin asioihin kuuluvat muun muassa tapahtuman ideointi, tekijätiimin muodostaminen ja sitouttaminen, markkinointi ja viestintä, tapahtuman rahoittaminen ja yhteistyökumppanuudet, lupa-asiat ja turvallisuus sekä oman työn hallinta. Tehdään paljon yhteisiä harjoitteita ja luodaan uusia tapahtumaideoita. Pyritään kyseenalaistamaan vanhat tavat ja löytämään uutta inspiraatiota. Kurssin tavoitteena on saada vinkkejä ja kerätä muistilistaa tärkeimmistä tapahtuman tekemiseen liittyvistä asioista.