Kaupunkitutkimuksen päivät 27.-28.4. – esitelmäehdotukset 7.3. mennessä

stadi keskusta 2017

”Kaupunkien aika” -teemaiset Kaupunkitutkimuksen päivät järjestetään tänä vuonna Helsingissä 27.-28.4. Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6). 15. kaupunkitutkimuksen päivät keräävät yhteen laajasti kaupunkitutkimuksen ystäviä ja asiantuntijoita pohtimaan monitieteisesti kaupunkien uusia ilmiöitä sekä ongelmanratkaisuja.

Päivien työryhmien esitelmäkutsu (call for papers) on nyt auki, ehdotuksia voi lähettää 12 eri työryhmään viimeistään 7.3.2017 mennessä. Lisäksi erilliseen case-sessioon on ilmoittautuminen etukäteen, vaikka siihen ei jätetäkään abstraktia. Katso kuvaukset työryhmistä oheisesta linkistä (työryhmäotsikoita klikkaamalla löytyvät yhteystiedot ryhmien yhteyshenkilöille).

Esitelmien abstraktit (n. 200 sanaa) pyydetään lähettämään suoraan työryhmien puheenjohtajille. Työryhmiin hyväksytään esityksiä esimerkiksi valmiista tai tekeillä olevista tutkimuksista ja hankkeista, opinnäytetöitä sekä yleisempiäkin keskustelunavauksia. Järjestävät seurat toivottavat tervetulleiksi nykyisyyttä, historiaa ja tulevaisuutta koskevia esityksiä, myös tieteen ja taiteen rajoja rikkovat esitykset ovat tervetulleita.

Ilmoitus ehdotuksen hyväksymisestä lähetetään esittäjille 21.03.2017 mennessä. Katso työryhmäkuvaukset ja lisäinformaatiota päivien kotisivuilta:
http://www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat.

Kaupunkisuunnittelupäivien kotisivuilla www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net myös lisätietoa Kaupunkien aika -teemasta. Tieteellisten seurojen (Tulevaisuuden tutkimuksen seura, Yhdyskuntasuunnittelun seura ja Suomen kaupunkitutkimuksen seura) järjestää päivät. Kaupunkitutkimuksen päivien 2017 tieteellinen toimikunta toivottaa kaikki tervetulleiksi!