Ketterä uudistaminen ja muutosjohtaminen yhdistystoiminnassa -etäkoulutus ti 24.10.

Kuvalähde: pexels.com
Kuvalähde: pexels.com

Toimintaympäristömme muutokset edellyttävät yhdistyksiltä oman toimintakulttuurin päivittämistä. Otsikon mukainen koulutus tarjoaa yhdistystoimijoille ymmärrystä ja konkreettisia keinoja toiminnan ketterään uudistamiseen, ihmisten ja kulttuurin johtamiseen, sekä muutosjohtamiseen epävarmuuden keskellä. Koulutus on tarkoitettu hallitusten jäsenille, yhdistysten työntekijöille sekä muille yhdistystoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus on käytännönläheinen ja vuorovaikutteinen. Se järjestetään verkossa ti 24.10.2023, klo 12 – 16.

Koulutuksen hinta on 30 €/henkilö (erityisryhmille alennettu hinta 15 €). Ilmoittautuminen ma 23.10. (klo 15.00) mennessä koulutussivun alalaidasta sähköisellä lomakkeella.  Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja -linkki. Koulutukseen kuuluu pieni ennakkotehtävä. Yhteyshenkilön tiedot: maia.fandi[at]opintokeskusvisio.fi.

Koulutuksen sisältö:
– Ymmärrys lähtötilanteesta: Toimintaympäristön analyysi
– Ihmisten osallistaminen toimintaympäristössä ja yhdistyksen toiminnassa olevien haasteiden määrittämiseen sekä tavoitteiden asettamiseen
– Tavoitteellinen muutosjohtaminen
– Viisas johtajuus ja viisaan yhteisön johtaminen

Kouluttajat:
Marjo Hinkkala, kaupallinen johtaja (ResQ Club Oy), Certified Business Coach®, KTM
Jenni Spännäri, tutkimusjohtaja (CoHumans Oy), tutkijatohtori (Itä-Suomen yliopisto)
Maia Fandi, osallisuusasiantuntija ja Vision suunnittelija, YTM

Koulutuksen järjestää Visio.