Kirjastoissa tulevaisuustyöpajoja Kannelmäessä 24.8., Pohjois-Haagassa 31.8. ja Arabianrannassa 1.9.

swot_kuvituskuva_kuvakortti.jpg
swot_kuvituskuva_kuvakortti.jpg

Kannelmäen, Pohjois-Haagan ja Arabianrannan kirjastoissa kokeillaan uusia menetelmiä ja kartoitetaan kaupunginosien nykytilaa ja tulevaisuutta. 

Tulevaisuutta tutkaillaan yhdessä alueiden asukkaiden kanssa työpajamaisissa tilaisuuksissa muun muassa "Hullunkuristen perheiden" kuvakorttien avulla. Tarkoituksena on saada uusia ideoita tutun alueen hahmottamiseen ja tarkastella lähiympäristöä monesta eri näkökulmasta.

Tule ottamaan hauskalla tavalla kantaa siihen, miltä alue tuntuu nyt, ja millainen se voisi tulevaisuudessa olla. Kaupunginosien nykyisyyttä ja tulevaisuutta kartoittavat tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille vauvasta vaariin.

Kuva oikealla:
Miltä tulevaisuus näyttää kalastajan pojan silmin?

Tilaisuudet järjestetään:

Kannelmäen kirjastossa maanantaina 24.8. klo 18.00-20.00
Pohjois-Haagan kirjastossa maanantaina 31.8. klo 16.00-20.00 ja Arabianrannan kirjastossa tiistaina 1.9. klo 18.00-20.00.

Paikalle voi tulla piipahtamaan hetkeksi tai viipyä voi pidempäänkin. Tule siis jakamaan ajatuksesi yhteisessä työpajassa!

Tapahtuman järjestää Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka, ja se on osa kansainvälistä, EU:n rahoittamaa CADDIES-projektia, jossa visioidaan asuinalueiden tulevaisuutta yhteisvoimin asukkaiden ja paikallisten toimijoiden kanssa. Hankkeen kohdealueita Helsingissä ovat Pohjois-Haaga, Kannelmäki sekä Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki.

Lisätietoa projektista ja kirjastotapahtumasta antaa projektityöntekijä Terhi Vilkman Helka ry:ssä (sp. terhi.vilkman@helka.net, p. 09 641 045).

Kannelmäen kirjasto sijaitsee osoitteessa Klaneettitie 5.
Pohjois-Haagan kirjasto sijaitsee osoitteessa Kaupintie 4.
Arabianrannan kirjasto sijaitsee osoitteessa Hämeentie 135 A.

Tervetuloa!