Koko Kylän Kirppispäivä ja Kumpula-Juoksu la 28.5.

kartta_-_piirretty_-_reitin_kanssa.jpg
kartta_-_piirretty_-_reitin_kanssa.jpg

Kumpulassa vietetään jälleen Koko Kylän Kirpputoripäivää la 28.5. klo 10-16! Autoliikenteeltä suljetulla Limingantiellä on asukkaiden kirpparipöytiä ja Kylätilassa (Intiankatu 31, klo 10-14) on erityinen ”teemakirppis”. Kylätilan pihalla on rakennus- ja remonttitarvikkeiden kirppis ja taimitori; sisältä löytyy paikallisten tekijöiden, taiteilijoiden ja käsityöläisten, taidemyyntinäyttely (tauluja, kankaita, sisustustarvikkeita, koruja ym.
Aivan uusi Kumpula-juoksu starttaa klo 11.00 maauimalan parkkikselta! (Allastie)

Kilpaa juostaan kolmessa sarjassa: aikuisten ja lasten (alle 13 v.) kilpasarjoissa sekä reippailusarjassa. Aikuiset juoksevat 5 km, lapset ja reippailijat 2,5 km. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin reippailusarjaan toivotetaan tervetulleiksi perhekunnat lastenvaunuineen, lemmikeineen ja kävelysauvoineen.

Etukäteen ilmoittautumalla (kylatila@kolumbus.fi, nimi ja juoksusarja) osallistumismaksut ovat kilpa-ja reippailusarjassa 5 euroa, paikan päällä (Allastie, klo 10-10.40) 7 euroa /hlö. Lapset ja lemmikit ilmaiseksi, ja yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa. Palkintojen jako Kylätilalla klo 12.30.

Tervetuloa reippailemaan ja tekemään löytöjä niin kotiin kuin puutarhaankin!

Lisätietoja ja kartta:
www.kumpula.info  ja  www.facebook.com/Kumpula Kylätila

Tapahtuman järjestää Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry