Kotikaupunkipolku-info uusille polkujen kokoamisesta kiinnostuneille 3.9. klo 18-20 Helkassa

Helka tarjoaa helsinkiläisille kaupunginosayhdistyksille koulutusta kotikaupunkipoluista 3.9. klo 18-20 Helkan toimistossa (Ruoholahdenkatu 10 B Kampissa). Koulutus on tarkoitettu erityisesti niille, joilla ei vielä ole omaa kotikaupunkipolkua. Illan sisältönä mm.: kotikaupunkipolkujen idea, kotikaupunkipolut ja muut monenlaiset polut, missä ja miten kotikaupunkipolkuja on laadittu, mitä hyötyä kotikaupunkipolusta on kaupunginosayhdistykselle. Huom! Ilmoittaudu infotilaisuuteen viimeistään pe 31.8. oheisesta linkistä tai suoraan Pauli Salorannalle (p. 050 568 6185, pauli.saloranta[at]kotikaupunkipolut.fi).

Kotikaupunkipolut ovat kävelyreittejä, joilla esiintyy eri alojen mielenkiintoisia paikallisia kohteita. Helsingin kaupunginosissa on laadittu tähän mennessä 19 tällaista kotikaupunkipolkua. Ne on julkaistu kaupunginosayhdistysten verkkosivuilla ja poluilla on järjestetty kaikille avoimia opastuskierroksia. Lisätiedot http://helka.net/kotikaupunkipolut.

Syyskuun alussa 3.9. pidettävä ilta on koulutuksen ensimmäinen osa, johon osallistuminen ei sido osallistujia mitenkään. Koulutus jatkuu syksyn mittaan niiden kaupunginosayhdistysten kanssa, joita kiinnostaa toden teolla suunnitella oman kotikaupunkipolun laatimista.

Koulutuksen toteuttaa maan johtava kotikaupunkipolkujen asiantuntija Pauli Saloranta ja sen järjestämistä tukee Suomen Kulttuurirahasto.

Lisätietoa antavat:

Pauli Saloranta
, p. 050 568 6185 tai
pauli.saloranta[at]kotikaupunkipolut.fi
www.kotikaupunkipolut.fi
Facebook: www.facebook.com/kotikaupunkipolut

Pirjo Tulikukka, p. 09 641045
pirjo.tulikukka[at]helka.net