Kotikaupunkipolut mobiiliin – maksuton koulutus 24.9.!

eMuseo-esimerkki
eMuseo-esimerkki

Helsingin kaupunginosissa kootuille kotikaupunkipoluille on vihdoin tarjolla mahdollisuus mobiiliversioon, uuden palvelun kautta! Palvelun nimestä huolimatta (eMuseo) siihen sopivat mainiosti myös kotikaupunkipolkureitit ja muutkin mahdolliset kaupunginosan kävelykierrosaineistot (tai esim. luonto-, arkkitehtuuri- ym. polut/kierrokset). Yhdistykset voivat toteuttaa palveluun helposti mobiilioppaita haluamistaan reiteistä/kohteista. Oppaisiin voi liittää tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita. Ja mikä parasta – nyt syyskuussa aiheeseen on tarjolla myös maksuton etäkoulutus!

”Miten teen oman mobiilioppaan” verkkokoulutus toteutetaan torstaina 24.9. klo 12.30 – 15.00. Ilmoittaudu pian, sillä koulutukseen mahtuu ainoastaan 20 henkilöä! Koulutus on suunnattu ensisijaisesti uusille eMuseo-palvelun tilaajille. Koulutukseen voi ilmoittautua max. 1 osallistuja per yhdistys. HUOM. Ilmoittautumiset viimeistään 16.9. mennessä Suomen Kotiseutuliiton toimistoon osoitteessa toimisto[at]kotiseutuliitto.fi!

Kannattaa huomioida, että palvelu, jossa aineistot sijaitsevat (eMuseo), maksaa Helkan jäsenyhdistyksille 80 €/vuosi (koska Helkan jäsenet ovat Kotiseutuliitonkin jäseniä, muille 120 €/v). Vuosimaksu sisältää ylläpidon, tuen ja kehityksen.

Aiheesta myös Kotiseutuliiton uutisessa.