Kotikatu-palvelimen siirto

Helka ry:n hallussa oleva Kotikatu-palvelin, jossa sijaitsevat yli kuudenkymmenen kaupunginosan ja hankkeen kotisivut, on siirretty juhannuksen jälkeiseltä viikolta alkaen TKK:n tiloista uuden palveluntarjoajan tiloihin Kotisivut.comiin. Yllättävien teknisten ongelmien ja kesälomien takia palveluiden asentaminen on vienyt aikaa ja sivujen toiminnassa on ollut katkoja kesän mittaan. Asennustyöt alkavat nyt kuitenkin olla loppusuoralla.

Siirron yhteydessä kaikki palvelinsalasanat ovat muuttuneet. Eli ne kotisivujen ylläpitäjät, jotka ovat käyttäneet sivujen päivittämisessä esimerkiksi WinSCP-ohjelmaa, ovat saaneet sähköpostitse uudet salasanat. Helkan ylläpitäjälista ei kuitenkaan ole aivan ajan tasalla, ja osa viesteistä on tullut bumerangina takaisin joko vastaanottajan sähköpostilaatikon täyttymisen tai väärän osoitteen takia. Siksi pyydämme kaikkia teitä ylläpitäjiä, jotka ette ole vielä saaneet salasanojanne, ottamaan yhteyttä, niin lähetämme salasanat.

Mambo-sivujen päivittäjien salasanat eivät ole muuttuneet. Kehoitamme kuitenkin ylläpitäjiä muuttamaan ne kesän aikana itse. Varsinaisia palvelinsalasanoja tarvitsevat vain ne, jotka osaavat ja haluavat muokata sivujensa väritystä ja toiminnallisuuksia tavallista enemmän. Näissä tapauksissa palvelinsalasanat saa erikseen pyytämällä.

Hyvää kesänjatkoa!

toivoo Kotikadun puolesta
Heli Rantanen (etunimi.sukunimi@tkk.fi)